Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds descarreguen el 4 de 9 amb folre al Serrallo

Els Castellers de Vilafranca van actuar aquest dissabte al barri marítim del Serrallo, a Tarragona, juntament amb els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Tarragona a la Diada de Sant Pere.

Aquesta era la primera actuació important que els vilafranquins tenien després del viatge a Milà i just abans de començar les grans diades del mes de juliol.
A la primera ronda els de Cal Figarot van descarregar un sòlid 4 de 8 amb agulla, que va anar acompanyat a la segona ronda amb el castell de 9 de la jornada, el 4 de 9 amb folre. A la tercera ronda els Verds van optar pel 7 de 8 i a la ronda de pilars van descarregar el de 6. Van posar el punt i final a l’actuació al Serrallo amb quatre pilars de 4.
La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte al Pla de la Seu, també a Tarragona, juntament amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants. En aquesta actuació, els de Cal Figarot podrien portar a plaça el primer gamma extra de la temporada, sempre que els assaigs d’aquesta setmana, avui dilluns a dos quarts de 9, dimecres a les 9 i divendres a dos quarts de 10 de la nit, permetin fer-ne bones proves. En l’últim assaig, les proves realitzades van donar bones sensacions.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: