Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds demanen més assistència als assaigs per poder treballar els castells amb folre i manilles, i amb la mirada posada en la torre de 9

Pere Almirall, el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, ha demanat aquesta setmana els membres de la colla que s’acostin als assaigs sobre tot els dels dos divendres que queden abans de l’actuació del 4 de juliol al Pla de la Seu, a Tarragona.

Almirall explica que estan treballant amb molta intensitat amb la intenció de poder portar la torre de 9 amb folre i manilles al Pla de la Seu, un castell que els pot ajudar a treballar els folres i manielles de cara als dos castells de 10 que volen fer per Sant Fèlix. Però per això cal poder treballar en la torre en aquests darrers assaigs.

Els Castellers de Vilafranca confien en poder descarregar la torre de 9 amb folre i manilles a primers de juliol, i després continuar rodant aquest castell en altres places. El primer repte però, passa per poder treballar als assaigs amb la totalitat del folre i les manilles sobre la pinya. Cosa que no poden fer en aquests moments si no hi més gent als assaigs.

Els Castellers de Vilafranca es mostren satisfets d’aquest inici de temporada, amb la feina que s’està fent i amb els castells que s’estan duent a plaça.

En poques setmanes els Castellers de Vilafranca ja iniciaran també els assaigs especials, sobre tot de cara a la diada de Mataró, i la resta de jornades amb castells ja de gamma extra que s’aniran succeint a partir d’aquí i amb la mirada posada en la diada de Sant Fèlix, on l’objectiu continua sent portar els 3 i 4 de 10 amb folre i manilles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: