Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca viatjaran a la Xina el proper novembre

Després de Xile, la Índia i Nova York, els Castellers de Vilafranca s’embarquen en un nou viatge de grans dimensions que contribuirà a
obrir Catalunya al món i a seguir mostrant el fet casteller.

Una delegació d’uns 175 castellers participaran als actes de la Setmana Catalana organitzada pel Casal Català de Xangai, en motiu del seu 10è aniversari. La celebració involucrarà tota la comunitat catalana resident al país asiàtic i donarà a conèixer la cultura i les tradicions del nostre país a la Xina. Així, una vegada més, els Verds faran d’ambaixadors com explica la cap de Comunicació, Laia Colomé.

Uns dels elements centrals d’aquests actes seran les actuacions dels Castellers de Vilafranca, que es realitzaran en les principals places, parcs i edificis més emblemàtics de Xangai, amb 24 milions d’habitants, i Hangzhou, amb 9 milions d’habitants.
Aquest és un dels viatges de més envergadura dels Verds i fa mesos que es prepara conjuntament amb el Casal Català de Xangai, però ha calgut trobar finançament.

Els Castellers de Vilafranca viatjaran a la Xina del 2 al 8 de novembre, just després de la diada de Tots Sants que finalitza la temporada castellera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: