Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 9 regidors que no repetiran, s’han acomiadat de l’Ajuntament en el darrer ple del mandat 2011-2015

A les 7 de la tarda d’aquest dimecres es va iniciar el que era el ple que tancava el mandat actual.

Un ple de tràmit, on només s’havia d’aprovar la sessió de l’acta anterior, però que alhora acostuma a servir per acomiadar els regidors que no continuaran. I en aquesta ocasió cal destacar que seran moltes les renovacions. En concret 9 regidors. L’alcalde, Pere Regull, els va donar la paraula per acomiadar-se. Va començar el republicà, Pep Quelart, que va destacar la tasca duta a terme per tot el consistori, assenyalant que ha fet oposició constructiva.

La regidora del PP, Montse Blasco, també va voler adreçar un agraïment en general.

Xavier Navarro de la CUP, va coincidir com tots els regidors en els agraïments a la família, als companys, al conjunt de l’ajuntament i als electors i va destacar que el pas per la política municipal ha estat una etapa destacada a la seva vida, anunciant que mantindrà el seu compromís pel país.
Per la seva banda el portaveu de la CUP, Llorenç Casanova, va oferir un comiat més polític, remarcant la situació d’emergència social en que ens trobem i demanant al futur consistori que ho tingui present.

Tot seguit va ser el torn dels regidors socialistes. Carme Garrido destacava que no és un punt i final i que continuarà treballant per les persones, amb especial atenció pel col.lectiu de discapacitats. Joan Tarrida va fer una defensa de la tasca dels regidors i dels ajuntaments com a entitat més propera als ciutadans.
Per la seva banda Jordi Solà va recordar el pacte de govern amb CiU valorant-lo de forma positiva per Vilafranca.

Per acabar es van acomiadar dos regidors del grup de CiU, tots dos d’Unió.
Maria Josep Tuyà va recordar alguns dels projectes impulsats, com l’Escola d’Enoturisme o l’Oficina del Voluntariat, i va lamentar no poder continuar per desenvolupar-los. En aquest sentit va explicar que si no havia anat a la llista de les municipals és perquè des d’Unió la van apartar per no seguir la línia de la direcció.

Sebastià Janer es va acomiadar recordant que la seva tasca a l’ajuntament ha estat guiada per el lema “qui no viu per servir no serveix per viure”.
EL ple va finalitzar amb les paraules de l’alcalde en funcions, Pere Regull, agraint a tots els regidors la feina feta i demanant un aplaudiment.

Ple

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: