Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tastacontes ha celebrat la quinzena edició creixent i trobant noves complicitats

Ja han passat quinze anys des que el Marc Sadurní, del centre d’expressió plàstica Zig Zag, va tenir la idea de portar la il·lustració al carrer en un repte que implicava els mateixos il·lustradors i els nens i nenes de les escoles com a autors dels contes que havien de ser dibuixats.

Ara, la festa del Tastacontes és un esdeveniment plenament consolidat que no para de créixer: compta amb multitud de complicitats i hi participen gairebé totes les escoles de la comarca i una trentena d’il·lustradors catalans que reben, a canvi de la seva participació, un val de compra per a la Llibreria L’Odissea.

Aquest any, pel quinzè aniversari, es va fer un recull fotogràfic que es pot visitar en format d’exposició a la Sala dels Trinitaris, on també hi ha exposats fins a aquest diumenge els contes que van ser il·lustrats al carrer. Al Tastacontes, els autors dels contes que representen cada escola decideixen quin il·lustrador dibuixarà el seu i tothom pot veure com l’artista en qüestió crea la imatge des del no res.

Com sempre, la festa del Tastacontes ha omplert de gom a gom el carrer de la Font i ha comptat amb activitats paral·leles com la lectura dels contes en veu alta a la Sala dels Trinitaris, els contes del festival EVA, un espectacle de titelles a la Galeria Sicart, jazz en viu i la participació dels gegants del Zig Zag.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: