Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, ha participat als actes de la segona edició del Terraestalada a Vilafranca

Les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana de l’Alt Penedès han preparat un seguit d’activitats aquest mes de juny per tal de celebrar la segona edició del Terraestalada, actes que van començar el primer cap de setmana de juny a Guardiola de Font-rubí i que aquest dissabte continuaven a Vilafranca.

A la rambla de Sant Francesc Hi va haver activitats musicals amb un concert d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i ball country a càrrec del grup d’Olèrdola.
L’acte comptava amb la presència del president de l’ANC, Jordi Sánchez, que augura un estiu molt mogut perquè caldrà intensificar la campanya de cara a les eleccions del 27 de setembre.
Sánchez recorda que el tret de sortida de la campanya electoral serà l’11 de setembre a Barcelona on l’Assemblea torna a convocar la ciutadania per omplir l’avinguda Meridiana de Barcelona.
Des de la territorial de Vilafranca, en Ramon Costa, posava com a exemple el Penedès com a punt de partida de l’inici d’una campanya que s’ha d’estendre arreu del país.
Coincidint amb la trobada de penyes del Barça també es va fer una tertúlia esportiva amb la participació de personatges mediàtics com Quique Guasch i José Luis Carazo.
Aquest dissabte la campanya estava acompanyada de la campana Llibertat, una campana de 64 cm. de diàmetre i de 150 Kg. de pes, es va fondre, com mana la tradició, a les 12 dels migdia del dia 29 d’agost a Riudellots de la Selva en un acte públic i emotiu.
Els actes del Terraestelada a l’Alt Penedès finalitzaran aquest dissabte a Les Gunyoles, al municipi d’Avinyonet. En aquest cas està previst que hi participi el president de l’ANC, en Jordi Sánchez; amb el jutge Santiago Vidal i el president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont, en una activitat que s’anomena Converses Obertes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: