Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou govern de Sant Sadurní incorpora la regidoria de Transparència

El nou equip de govern, format per cinc regidors de CiU i quatre d’ERC, reedita l’acord signat en el darrer any del passat mandat. En aquest nou període els dos socis presenten com a principal novetat organitzativa la creació de la regidoria de Transparència a mans de Xavier Rojo.

Al setembre de 2017 el republicà Josep Maria Ribas prendrà al relleu a l’alcaldia i la convergent Maria Rosell ocuparà la primera tinença d’alcaldia, fins al final del mandat.

Tant Maria Rosell, com el 1r tinent d’alcalde, Josep Maria Ribas, coincideixen en assenyalar la satisfacció pel treball realitzat durant el darrer any i la voluntat de continuar impulsant els projectes que estan en marxa i les noves iniciatives previstes en els propers quatre anys. Xavier Rojo, en representació de la secció local d’Unió Democràtica de Catalunya, ha assegurat que malgrat el trencament de la federació de CiU a nivell nacional, els dos grups continuaran treballant junts i amb el compromís d’impulsar el programa de govern acordat per Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: