Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou consistori de Vilafranca s’organitza en 5 àrees i redueix també regidories buscant ser més eficaç

Aquest dimarts l’alcalde Pere Regull ha signat el nou organigrama municipal, que amb la voluntat de fer un ajuntament més àgil simplifaca l’estructura política i passa de les 8 àrees que tenia fins ara a 5.Així mateix redueix també el nombre de regidories, passat de 33 a 19. Destacar que el PSC ostenta dues tinences d’alcaldia i tindrà responsabilitat en sis regidories.

Es creen, a banda de l’àrea d’alcaldia, les de Serveis Centrals i Hisenda, amb Aureli Ruiz com a tinent d’alcalde, Serveis a les persones i Promoció Social, amb Ramon Zaballa com a tinent d’alcalde, Acció Territorial i Serveis Urbans, amb Francisco Romero com a tinent d’alcalde, i Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, amb Joan Manel Montfort com a tinent d’alcalde.

Pel que fa a les regidories, els regidors de CiU mantenen les competències que tenien, amb Txell Montserrat ocupant-se d’Ensenyament i Relacions Internacionals. Els regidors del PSC ocuparan Planificació, Innovació i Acció Territorial, Francisco Romero; Benestar Social, Ramon Zaballa, Igualtat, Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo; i Joventut, Participació i Voluntariat Miquel Medialdea.

Amb aquesta nova organització, es pretén millorar i simplificar la relació amb el ciutadà, amb les entitats i altres administracions, fent-la més àgil i moderna, d’acord amb les necessitats actuals i les prioritats incloses en l’acord de govern 2015-2019 signat entre els grups que conformen el govern municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: