Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fòrum solidari de la Creu Roja se centrarà en la història de l’Amin Sheikh, que va ser un nen del carrer a Bombai

L’Amin té un projecte que necessita suport per convertir-se en realitat. Vol tirar endavant a la seva ciutat la cafeteria biblioteca solidària Bombay to Barcelona Library Cafe amb l’objectiu d’ajudar als nens que, com ell fa uns anys, vaguen pel carrer sols i desemparats.

Amin Sheikh ha estat a Vilafranca per donar a conèixer el seu projecte i el dimecres protagonitzarà el fòrum solidari de la Creu Roja, que tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de l’entitat.
Sheikh va viure al carrer durant anys fins que va ser acollit a un orfenat. La vida l’ha acabat portant a Barcelona, on té la seva pròpia companyia de taxis turístics. La seva experiència l’ha convençut que ha de lluitar perquè altres nens no pateixin el mateix que ell va haver de patir.

Amin Sheikh ha narrat la seva experiència en un llibre titulat “Bombai-Mumbai. La vida és la vida. Jo sóc gràcies a tu”, on també explica el projecte de la cafeteria biblioteca. La idea és aconseguir que els joves que surten de l’orfenat tinguin una oportunitat laboral.

La cafeteria biblioteca serà, a banda d’un espai per fer el cafè i per llegir, un punt de trobada i d’enllaç entre els joves i les persones que els puguin oferir formació o feina.

Amb actes com el fòrum solidari, l’Amin vol promocionar el seu llibre, que està editat en català i en castellà, i recollir els fons que necessita per fer realitat el seu projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: