Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Regulador del Cava engega la primera edició de Cava Night a Barcelona

El Consell Regulador del Cava engega el nou projecte ‘Cava Night’, una sèrie d’esdeveniments nocturns en terrasses exclusives de diferents ciutats amb l’objectiu d’apropar-se a nous consumidors més joves.

Es tracta d’una nova proposta, i la seva primera edició se celebrarà a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió, compta amb un partner molt especial, la firma de moda catalana Medwinds.

Cava Night Barcelona és un esdeveniment que uneix cava, música i moda en un ambient exclusiu, el OneOcean Club, una de les millors terrasses de Barcelona en ple Moll de la Barceloneta. Aquest esdeveniment tindrà lloc el proper 19 de juny, a les 9 del vespre i serà, sens dubte, una ocasió immillorable per donar la benvinguda a l’estiu amb Cava. Per a l’ocasió, els assistents tindran l’ocasió de degustar més de 60 caves diferents.

L’esdeveniment té places limitades i els fans de Facebook i seguidors de Twitter disposaran de 50 entrades dobles que se sortejaran aquesta setmana abans de l’esdeveniment. Per participar, cal entrar en els perfils de xarxes socials del Consell Regulador del Cava en Facebook i Twitter i a través de la pàgina www.cavanight.com.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: