Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert de la Polifònica i l’Orquestra Barroca Catalana en benefici de les obres de restauració de Santa Maria exhaureix les 700 entrades

La Passió segons Sant Joan de Bach interpretada per l’Agrupació Polifònica de Vilafranca en el marc incomparable que ofereix la basílica de Santa Maria, sumat a la possibilitat de col·laborar amb les costoses obres de restauració de la basílica han atret 700 espectadors al concert.

Les 70 entrades que quedaven per vendre, es van acabar durant la mitja hora prèvia al concert, celebrat ahir a la tarda.
La recaptació es destinarà a la segona fase de les obres de rehabilitació de la basílica pressupostades en 600.000 euros i centrades bàsicament en la teulada.
Josep Maria Feliu, membre de la comissió Santa Maria 2020, es mostrava satisfet i anunciava noves activitats per continuar recaptant diners.

Aquesta ha estat la quarta ocasió que la Polifònica ha interpretat la Passió segons Sant Joan de J.S. Bach, una de les obres mestres de la música simfònico-coral. Van estrenar aquesta obra l’any 1985 i la van tornar a interpretar els anys 1995 i 2005.
En aquesta ocasió, els vilafranquins han estat acompanyats per l’Orquestra Barroca Catalana, que amb els seus instruments permetia acostar-se a la sonoritat de l’època, i un grup de solistes, encapçalats per el tenor Josep Pizarro i la soprano Ulrike Haller.
Així sonaven els cantaires de la Polifònica, quan el seu director David Hernández els donava entrada, just a l’inici del concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: