Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert de la Polifònica a benefici de Santa Maria s’emet aquest diumenge

Aquest cap de setmana Penedès TV oferirà una programació especial en la que destaca el concert de la Polifònica amb la passió segons Sant Joan de Bach.

Aquest cap de setmana Penedès TV oferirà diversos programes especials i l’estrena d’alguns programes. Entre d’altres destaca l’emissió del concert que el mes de maig va oferir la Polifònica de Vilafranca a benefici de les obres de restauració de la Basílica de Santa Maria amb la interpretació d’una de les obres mestres de la música religiosa, la Passió segons Sant Joan de Johann Sebastian Bach. El concert es podrà seguir per Penedès TV aquest diumenge a partir de tres quarts de dotze del migdia i tindrà una reposició del dia de Sant Joan.
D’altra banda coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat aquest dissabte Penedès TV emet el documental “Ser refugiat a Barcelona” i un altre reportatge amb refugiats que han visitat Vilafranca. La primera emissió tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de quatre de la tarda amb repetició també a dos quarts de vuit i a dos quarts de dotze de la nit.
A més aquest dissabte Ràdio Vilafranca oferirà en directe la final de la Copa Ràdio Vilafranca de futbol des del municipal vilafranquí a partir de dos quarts de vuit del vespre.
També en la programació del cap de setmana cal destacar l’emissió de la final del programa-concurs escolar Picalletres el diumenge. La final en la versió radiofònica es podrà escoltar a Ràdio Vilafranca diumenge d’una a dues de la tarda. Pel que fa a la final del Picalletres de televisió s’emet diumenge a les cinc de la tarda i a les nou de la nit.
I finalment podem destacar també l’estrena a Penedès TV aquest diumenge d’un programa dedicat a la cuina del 1714. El primer capítol s’emetrà aquest diumenge a dos quarts de tres de la tarda, amb repetició a dos quarts de set i a dos quarts d’onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: