Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Club Patinatge Patixou celebra dissabte el seu quart festival de patinatge artístic

El club de patinatge artístic vilafranquí celebra el final de curs un any més al pavelló d’hoquei de Vilafranca, on enguany es podran veure fins a 5 clubs participants. El Club Patixou ha anat creixent els darrers anys i arriba a la vuitantena de patinadores i patinadors.

Té 7 grups de patinatge en la modalitat xou, que dissabte oferiran els seus respectius balls. Així, a banda de la desfilada i ball conjunt entre tots els patinadors del Club, es podran veure les exhibicions de patinatge xou del dos grups d’iniciació, els dos grups de mitjanes, els dos grups de grans, i el grup de les patinadores universitàries.

El públic que hi assisteixi podrà gaudir també de dues exhibicions de dansa aplicada al patinatge, així com d’alguns balls de patinatge en modalitat individual preparats per les competicions de patinatge artístic individual JESPE i pel passi Federació nivell C.

A banda es podrà veure l’exhibició dels clubs convidats, Studio Penedès de Vilafranca, els Franciscans de Vilanova, el CET 10 de Barcelona, o la premiada Fundació Vilanova, amb una exhibició de la modalitat solo dance i la del ball del grup Xou Petit, que ha estat seleccionat al Campionat d’Espanya i aquest mes de setembre viatjarà a Colòmbia per participar al Mundial de Patinatge Artístic. La cita és gratuïta i oberta a tothom, aquest dissabte 27 de juny a les 7 de la tarda al pavelló d’hoquei de Vilafranca.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
02:45
40 hectàrees
Converses

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: