Diumenge, 21 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Patinatge Patixou celebra dissabte el seu quart festival de patinatge artístic

El club de patinatge artístic vilafranquí celebra el final de curs un any més al pavelló d’hoquei de Vilafranca, on enguany es podran veure fins a 5 clubs participants. El Club Patixou ha anat creixent els darrers anys i arriba a la vuitantena de patinadores i patinadors.

Té 7 grups de patinatge en la modalitat xou, que dissabte oferiran els seus respectius balls. Així, a banda de la desfilada i ball conjunt entre tots els patinadors del Club, es podran veure les exhibicions de patinatge xou del dos grups d’iniciació, els dos grups de mitjanes, els dos grups de grans, i el grup de les patinadores universitàries.

El públic que hi assisteixi podrà gaudir també de dues exhibicions de dansa aplicada al patinatge, així com d’alguns balls de patinatge en modalitat individual preparats per les competicions de patinatge artístic individual JESPE i pel passi Federació nivell C.

A banda es podrà veure l’exhibició dels clubs convidats, Studio Penedès de Vilafranca, els Franciscans de Vilanova, el CET 10 de Barcelona, o la premiada Fundació Vilanova, amb una exhibició de la modalitat solo dance i la del ball del grup Xou Petit, que ha estat seleccionat al Campionat d’Espanya i aquest mes de setembre viatjarà a Colòmbia per participar al Mundial de Patinatge Artístic. La cita és gratuïta i oberta a tothom, aquest dissabte 27 de juny a les 7 de la tarda al pavelló d’hoquei de Vilafranca.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes

Penedès Televisió

18:30
Festa Major dels Monjos
Ball de lluïment
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
El gloriós
Cotonines i Nans

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: