Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 8 de juliol Innovi celebra una jornada de sinergies empresarials sobre incentius públics a activitats d’innovació i inversions en el sector vitivinícola

El proper 8 de Juliol, el clúster vitivinícola català, INNOVI, organitza una Jornada sobre Incentius públics per a la realització d’activitats de R+D+i i inversions al sector vitivinícola amb experts en incentius i legislació.

És una cita obligada per tots aquells que vulguin conèixer de primera mà i resoldre dubtes sobre com aprofitar les oportunitats que existeixen de finançament i incentius fiscals per la realització d’activitats en el sector vitivinícola.

A més, la Jornada comptarà amb la presentació en exclusiva pel sector vinícola del Pla d’Impuls de la indústria agroalimentària, amb Belen Tascón, responsable d’agroalimentació a la Generalitat de Catalunya.

La jornada és gratuïta però és necessari realitzar inscripció. Es realitzarà al Centre Àgora de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: