Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Dissabte especialistes en medicina esportiva van oferir una matinal sobre salut i esports a Vinseum

Organitzada per el gimnàs Espai d’Esport amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca la matinal amb experts de la salut i l’esport va portar a persones interessades principalment amb el món de l’esport fins a l’auditori de Vinseum per seguir les sis ponències que s’havien preparat.

Es tractava d’exposicions breus, d’uns vint minuts en què especialistes parlaven de tendències en el tractament de lesions, revisions mèdiques dels esportistes, cor i esport, esport d’elit en edats infantils, i com tenir cura de l’esquena.
La sessió la va obrir Regina Esclassans, del gimnàs Espai d’Esports, tot parlant dels beneficis de l’activitat física per millorar la qualitat de vida a qualsevol edat. Després va ser el torn del doctor Ramon Cugat, metge de la clínica Quiron i de la mutualitat de futbolistes de Catalunya. Va parlar sobre les darreres tendències en el tractament de lesions i degeneració articular, tot centrant-se en els factors de creixement i les cèl·lules mare. Cugat va especificar que es tracta d’elements que tothom te al seu cos, però que es poden potenciar o tractar en cas necessari. I que no són únicament aplicables als esportistes d’elit.

Per el doctor Ramon Cugat, com per tots els ponents, un dels principals de la jornada era donar a conèixer la idea que esport és salut; i posar èmfasi també en els factors de prevenció de lesions.

Un cop acabades les exposicions dels especialistes, el públic assistent va poder participar fer preguntes i plantejant dubtes ja fos de caire personal o bé més general relacionades amb el món de l’esport i la salut.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:45
40 hectàrees
Converses
03:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, dissabte
03:30
El reportatge
Recorregut per la Vilafranca del 14 d'abril

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: