Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte a les 12 del migdia es constitueix l’Ajuntament de Sant Sadurní

Aquest 13 de juny a les 12 del migdia, el celler de la Fassina de Can Guineu acollirà l’acte de constitució del nou consistori de l’Ajuntament de Sant Sadurní, que formaran 17 regidors. 5 de CiU, 4 d’ERC, 3 del PSC, 2 de la CUP, 2 d’ICV i 1 del PP, després dels resultats obtinguts a les eleccions municipals del passat 24 de maig.

La normativa estableix la constitució d’una mesa d’edat integrada pels regidors electes de major i menor edat, a més del secretari de la corporació. Si concorre la majoria absoluta dels regidors electes, es constituiria el consistori.

Podran ser candidats a l’alcaldia tots els regidors que hagin encapçalat les seves llistes electorals. Cada regidor dipositarà el seu vot en una urna. Qui obtingui la majoria absoluta serà escollit alcalde i, en cas contrari, ho seria el candidat de la llista més votada.

L’acte serà retransmès en directe per Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i via online a través del web.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: