Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous 18 de juny, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà a la Sala dels Trinitaris, l’exposició “L’altra forma de dibuixar”

Després de gairebé 3 mesos de treball intern recollint materials diversos com plàstics, fustes, ferros i cartrons i dissenyant formes volumètriques amb aquests materials, els alumnes de primer curs de gràfica impresa i gràfica audiovisual de l’Escola Municipal d’Art Arsenal dirigits per l’escultor Ángel Camino, van realitzar els passats 28 i 29 de maig a la plaça de la Verema una acció que va donar com a resultat gravats de gran format obtinguts mitjançat la utilització d’una piconadora en comptes del tradicional tòrcul per a gravats.

La proposta artística i pedagògica prové del mateix Ángel Camino i pretén demostrar que no només hi ha una manera d’encarar-se a la creació artística. “L’altra forma de dibuixar” és una reivindicació a la imaginació i a la llibertat de creació i una aposta agosarada que enfronta als alumnes que hi participen a construir estructures plàstiques poc habituals i a veure-les transformades en gravats.

El resultat dels treballs de gravat de gran format realitzats a la plaça de la Verema formaran el contingut d’aquesta exposició, així com un documental audiovisual creat també pels alumnes de l’Escola Arsenal. La mostra es podrà veure fins al dia 5 de juliol en l’horari habitual de la sala del Trinitaris: de dimecres a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre i els caps de setmana de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: