Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen a Sant Martí un home amb 7 ordres judicials de cerca i acusat de diverses estafes arreu de l’estat

La Guàrdia Civil ha detingut a Sant Martí Sarroca un home acusat de nombroses estafes comeses a tot l’estat espanyol i que tenia set ordres judicials de cerca i captura en sis comunitats autònomes.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, el detingut, natural de Reus, utilitzava diverses modalitats d’estafa, des de fer-se passar per prestador fins a cobrar falsos lloguers d’apartament turístics simulant que n’era el propietari.

La investigació va començar a l’abril arran d’una denúncia presentada a la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, en què una persona informava que havia estat víctima d’una estafa. La víctima va denunciar que havia entregat un vehicle de la seva propietat i el suposat comprador li havia fet creure que havia fet una transferència al seu compte bancari, fins i tot va arribar a presentar documentació en la qual quedava reflectida l’operació.

La Guàrdia Civil de Castelló va començar llavors l’anomenada “operació Mediterrani”, en què va descobrir en primer lloc que el suposat autor dels fets tenia set ordres de cerca i captura de diversos jutjats de tot l’estat. Després de dos mesos d’indagacions, els agents van localitzar i detenir el presumpte estafador, de 33 anys, a Sant Martí Sarroca, acusat de diversos delictes d’estafa i falsificació de document privat i per les ordres de cerca i captura dictades per jutjats de Catalunya, el País Valencià, Castella i Lleó, Astúries, Aragó i les Canàries.

El detingut ha estat posat a disposició del jutjat d’instrucció de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: