Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà tindrà lloc el darrer Ple municipal del mandat a l’Ajuntament de Vilafranca

I aquest proper dissabte, a les 10 del matí, es constituirà el nou Ajuntament.

Aquest dimecres a les set de la tarda s’ha convocat el darrer Ple a l’Ajuntament vilafranquí en el que es plantejarà l’aprovació de l’acta del Ple de 5 de maig, i els regidors i regidores que no continuïn en el següent mandat municipal, i que ho desitgin, podran pronunciar paraules de comiat. El Ple s’oferirà en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.
D’altra banda, aquest dissabte, 13 de juny, a les 10 del matí tindrà lloc la sessió constitutiva del nou Ajuntament elegit pels ciutadans i per les ciutadanes el 24 de maig.
El Ple començarà amb la presentació de l’acte i la constitució i presa de possessió de la mesa d’edat, amb els regidors de més jove i el de més edat. El secretari comprovarà les credencials i de declaracions d’interessos. Tot seguit es procedirà a la promesa o jurament dels regidors i presa de possessió. Un cop declarada la constitució del nou Ajuntament s’haurà d’elegir l’alcalde. Desprès del recompte de vots l’alcalde escollit haurà de prometre o jurat la presa de possessió del càrrec. Per acabar s’obrirà un torn de parlaments dels caps de llista i de l’alcalde elegit.
El Ple, que recordem començarà a les 10 del matí d’aquest dissabte, s’oferirà en directe a través de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: