Divendres, 23 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres d’arranjament del camí de Cal Salines

A finals de juliol acabaran les obres d’asfaltat d’aquest camí que transcorre pels termes municipals de Santa Margarida i els Monjos, Vilafranca i Pacs.

El tram a arranjar transcorre entre el Barri de Cal Salines (a Santa Margarida i els Monjos) i el centre de visites de Torres (a Pacs), creuant la carretera que va de Vilafranca a Sant Jaume dels Domenys.

El camí forma part de la Xarxa Bàsica de camins rurals comarcals supramunicipals i el Consell Comarcal, conjuntament amb els 3 ajuntaments per on transcorre, el va eixamplar i asfaltar l’any 1991.

Les obres que es duran a terme aquest estiu tenen un pressupost total de 135.000 euros i consistiran a desbrossar i netejar les rases i arranjar el ferm mitjançant asfalt. En alguns moment caldrà tallar la circulació al trànsit de vehicles, però es farà de forma selectiva i amb previ avís als veïns. Aquestes obres formen part del Programa d’Arranjament de la Xarxa de Camins de l’Alt Penedès i són fruit del conveni de col·laboració signat entre el Consell Comarcal i els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Vilafranca i Pacs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: