Divendres, 13 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU i el PSC anunciaran demà el pacte per governar al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Demà s’ha convocat una roda de premsa al Vinseum per donar explicacions de l’acord de govern.

Amb els resultats de les darreres eleccions municipals del passat 24 de maig quedava clar que CiU continuaria al capdavant del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, però que necessitaria com a mínim el pacte amb un altre grup per garantir la seva estabilitat. Les possibilitats més evidents passaven per un pacte amb ERC, reeditant el que ja hi havia en aquest darrer mandat o un pacte amb el PSC, tal i com ja s’ha viscut a l’ajuntament de Vilafranca. CiU disposa de 12 consellers i la majoria absoluta es troba en els 17 consellers. El grup comarcal del PSC disposa de 9 consellers i el d’ERC de 6. Demà al migdia s’ha convocat una roda de premsa per explicar quin és l’acord d’estabilitat però ja podem avançar que l’opció escollida ha estat la del pacte amb el PSC, amb el resultat d’un govern de 21 consellers sobre els 33 del total que hi ha al Consell Comarcal.

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

22:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
L'entrevista
Josep Alsina, exdirector de SERCOM

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: