Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca dóna continuïtat a la programació del cap de setmana durant l’estiu gràcies a la bona resposta del públic

Nou mesos després de la posada en marxa de la Sala Zazie i l’estrena del projector digital, Cine Club Vilafranca considera consolidada aquesta nova etapa que els referma com a exhibidors.

La bona resposta dels espectadors ha permès que l’entitat estigui a prop de recuperar la inversió que va haver de fer, amb el Casal, per adquirir l’equipament digital i que pugui oferir més serveis al públic. Per això, per primer cop, CCV dóna continuïtat a la programació de cap de setmana durant l’estiu, des de Sant Joan i fins a primers d’agost, per engegar nova temporada després de la festa major. La programació estiuenca seguirà la línia de la que es ve fent durant la resta de l’any i inclourà, a més, propostes més fresques per arribar al públic jove. Serà en versió doblada i permetrà veure títols molt esperats, com la comèdia protagonitzada per Clara Lago i Dani Rovira ‘Ahora o nunca’, en estrena simultània el proper 19 de juny. La programació d’estiu es complementarà amb el cicle de cinema a la fresca a Cal Figarot, coorganitzat amb els Castellers de Vilafranca, els dijous de juliol.

Cine Club ha passat de projectar 85 títols la temporada passada a 110, aquesta, augmenta les col·laboracions amb entitats i incrementa el nombre d’espectadors en un 20%, passant dels 9.500 espectadors de la temporada anterior als 11.400 d’aquesta que encara no ha acabat.

A més, el nombre de socis puja fins als 206. El nou president de l’entitat atribueix aquest creixement a la millor qualitat de les projeccions i el fet que les pel·lícules arriben abans.

Per donar a conèixer la tasca de Cine Club Vilafranca, establir contacte amb els socis i la resta de públic i parlar de les novetats, l’entitat organitza demà, coincidint amb el Dia de l’Associacionisme Cultural, una jornada de portes obertes a la Sala Zazie. Des de les set de la tarda hi haurà una exposició de material gràfic dels darrers anys, es podrà visitar la cabina de projecció i hi haurà un piscolabis. La vetllada acabarà amb el clàssic de Billy Wilder El gran carnaval remasteritzat en una sessió gratuïta i oberta a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: