Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carme Elias presenta Al galop aquest diumenge a Cal Bolet

Diumenge a les 7 de la tarda finalitza la programació professional de teatre a Cal Bolet amb “El Galop”, interpretada per Carme Elias. És un monòleg que ens ofereix el retrat sobre la vida de la famosa, excèntrica i poderosa periodista de moda Diana Vreeland que, des de la meitat dels anys trenta, va estar al centre de la vida novaiorquesa i internacional.

L’obra ens situa a l’agost de 1971 a l’apartament de Vreeland a Park Avenue. Ella acaba d’arribar d’un viatge per Europa, que inicia després de ser acomiadada de Vogue. Decideix organitzar un sopar improvisat desitjant que un dels convidats la financi per a començar una nova revista pròpia. Els seus amics, en canvi, volen que accepti la feina al conegut Museu d’Art Metropolitan. En el seu estil distintiu, un cop decideix quina direcció seguirà la seva vida, ella l’endega “al galop”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: