Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui començarà a Santa Margarida i els Monjos la quarta edició de les Cuines i Tapes del Remeiart

Es tracta de la vessant gastronòmica del Remeiart que oferirà tapes a 2,5 euros amb una copa de vi o cava dels cellers del municipi inclosa i menús que oscil·len entre els 15 i els 22 euros.

Tant les tapes, com els menús tenen la particularitat d’estar elaborats amb herbes remeieres, fil conductor del Remeiart.
La presentació de les Cuines i Tapes del Remeiart tindrà lloc en un acte públic que es durà a terme al Molí del Foix a dos quarts de nou del vespre i que comptarà amb la participació de la blogaire Anna Genís, que parlarà de xarxes socials i gastronomia. La inauguració anirà a càrrec de l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, i comptarà amb la presència dels restauradors i flequers que participen a les Cuines i Tapes del Remeiart, així com també amb els alumnes de l’escola de música Santa Margarida.
Amb l’acte d’aquest divendres es donarà el tret de sortida del projecte Remeiart que inclou diverses activitats prèvies durant dues setmanes i que culminarà el proper dia 21 de juny amb la Fira Remeiart, al Castell de Penyafort. Aquest cap de setmana dins el Remeiart es celebra també la segona edició de la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes. Una proposta nocturna per tastar vermuts, licors i combinats a l’aire lliure en el marc del jardí del Molí del Foix. La vetllada compta amb la participació d’elaboradors de vermuts i licors que donen a tastar i vénen els seus productes al públic.

També enguany, i amb motiu de la final de la Champions League, s’instal·larà una pantalla gegant per a veure el partit, en col·laboració amb la Penya Barcelonista.
Les activitats de la Nit de vermuts i licors d’herbes començaran amb la presentació del llibre Teoria i pràctica del Vermut, a càrrec de Josep Sucarrats, a les 7 de la tarda al mateix Molí.
El recinte estarà obert fins la 1 de la matinada.
Els tiquets de la nit de vermuts es poden adquirir al preu de 5 euros (got + 4 degustacions) o a un euro el tiquet de repetició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: