Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte Vilafranca acull la segona edició del Festival Tupa Tupa Fest

El col·lectiu Col·Mu, amb el suport d’un grup heterogeni vinculat a fundació FundAME, organitza dissabte a Vilafranca la segona edició del Tupa Tupa Fest, un festival solidari amb grans noms del panorama punk-metal espanyol com Def Con Dos, Segismundo Toxicomano o Envidia Kotxina.

Tots els beneficis aniran íntegrament a la Fundació Atrofia Muscular Espinal i a la investigació per trobar una cura a aquesta malaltia neuromuscular, de caràcter genètic, que es manifesta per una pèrdua progressiva de la força muscular.
L’esdeveniment respon a les necessitats de les dues entitats implicades. D’una banda vol donar a conèixer la malaltia i aconseguir finançament per a la seva recerca i, de l’altra, convertir Vilafranca i el Penedès en un referent musical a nivell nacional. Un festival amb vuit hores de música sense parar que omplirà l’espai entre pavellons de la Zona Esportiva, de les set de la tarda a les cinc de la matinada.

Les entrades pel festival ja es poden comprar de manera anticipada a través de www.tupatupafest.com a un preu de 12€. A les taquilles del festival es podran aconseguir per 15€. A més a més existeix una Fila 0 per aquells que vulguin col·laborar, tot fent un ingrés a un número de compte de la Caixa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: