Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, el Casal de Vilafranca obre portes per tal de donar a conèixer les seves seccions i activitats

Des de les sis de la tarda i fins 2/4 de nou del vespre d’aquest dissabte, els qui s’acostin al Casal podran passejar pels espais d’activitats de la rambla Nostra Senyora, el passatge Alcover i el carrer Migdia i veure’ls plens de vida gràcies a la marató d’activitats que han preparat i descobrir-ne els detalls de la mà dels seus responsables.

A més, si al llarg de la tarda del dissabte es visiten un mínim de tres espais de seccions, es podrà participar al sorteig que realitzaran al vestíbul del teatre, el mateix dissabte a 2/4 de 9 del vespre, on es podrà guanyar l’accés gratuït per una persona a una de les activitats o cursos que s’iniciaran al mes de setembre de 2015 i finalitzaran al juny de 2016.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: