Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum destaca que la nominació a Museu Europeu de l’Any li ha servit per difondre les cultures del vi a Catalunya a nivell europeu

Vinseum no s’ha endut el Premi al Museu Europeu de l’Any 2015, que ha recaigut en el Rijksmuseum d’Amsterdam.

Tot i així, la nominació als Òscar dels museus europeus ha estat per a VINSEUM “una molt bona ocasió per donar a conèixer el seu projecte més enllà del territori català i per difondre les cultures del vi a Catalunya a nivell europeu”. També destaquen que ha estat una oportunitat per establir contactes amb grans professionals dels museus.
El director tècnic de VINSEUM, Xavier Fornos va ser l’encarregat de defensar el projecte del museu vilafranquí i de respondre a les diferents preguntes del jurat, dijous passat, a la Mitchell Library de Glasgow, que va acollir les presentacions públiques davant del jurat per part de tots els museus nominats.

El jurat del European Museum of the Year Awards 2015 va donar a conèixer dissabte al vespre, al Riverside Museum de Glasgow, els museus guanyadors escollits entre els 42 finalistes nominats de fins a 21 països europeus. Coincidint amb la cerimònia de lliurament dels premis, Vinseum celebrava el Dia Internacional dels Museus amb una doble jornada de portes obertes al Museu, que dissabte s’allargava fins les 12 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: