Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú vol destinar el superàvit de l’ajuntament al rescat social i l’impuls de l’economia

Vilafranca en Comú considera que els 800.000 euros de saldo positiu de 2014 de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha d’invertir en mesures que permetin millorar la situació de les persones que viuen en el marge de la pobresa i a recuperar l’economia per intentar reduir l’atur.

Així, 400.000 euros es destinarien directament a aplicar el Pla de rescat social previst en el programa de Vilafranca en Comú, que inclou ajuts en necessitats urgents com l’alimentació o els subministraments de les llars, ajuts en habitatge i en l’atenció als infants.
D’altra banda, el candidat de Vilafranca en Comú ha remarcat la importància de començar a elaborar “una auditoria social per conèixer més a fons les situacions de les persones i detectar el risc d’exclusió social existent a Vilafranca”.

Arnabat apunta que en aquests moments és igualment necessari l’impuls de l’activitat econòmica que permeti reactivar l’economia local, regenerar el teixit empresarial i cooperatiu i oferir ocupació de qualitat. Per això, Vilafranca en Comú vol portar a terme el Pla d’impuls econòmic i social, en el qual es destinarien els 400.000 euros restants del saldo positiu municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: