Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull demà la vuitena jornada per la Filosofia a la secundària reivindicant la seva importància davant l’aplicació imminent de la LOMCE

Es tracta d’una trobada que se celebra anualment organitzada pel Grup de professors de Filosofia de secundària i que aquest any es fa a Vilafranca en el marc de la capitalitat cultural i dins dels actes previs al IV Congrés Català de Filosofia, que també tindrà lloc a la capital de l’Alt Penedès a finals de novembre.

La trobada, que es farà durant el matí a l’Enològica, és un acte de reflexió i reivindicació sobre la presència de la filosofia a l’ensenyament secundari, que amb l’aplicació imminent de la LOMCE pel curs vinent es veurà notablement reduïda. Però també ha de servir per reflexionar sobre la repercussió de la filosofia en la societat en general. A aquesta finalitat es dedicarà la segona part de la jornada, on tres personalitats d’àmbits professionals diferents explicaran quina incidència ha tingut en el seu itinerari, tant personal com professional, la filosofia. Seran el cirurgià Antoni Sitges, el notari César Martín i el periodista Albert Sáez.
La jornada acabarà amb una cercavila reivindicatiu que durà els participants de l’Enològica a la Plaça de la Vila, on es llegirà un manifest.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: