Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una instal·lació d’Aura Gumà es podrà veure a les parets exteriors de Vinseum, amb la voluntat de fer visible el que està desapareixent

Una instal·lació d’Aura Gumà es podrà veure a les parets exteriors de Vinseum, amb la voluntat de fer visible el que està desapareixent

Dijous al vespre es feia la presentació d’aquesta instal·lació que durant les properes setmanes es podrà veure en una de les parets laterals de Vinseum, i que amb el títol de “El centre d’atenció”, la mateixa artista acabava de preparar poc abans.

Aura Gumà, acompanyada del president de Vinseum, va fer l’explicació del treball que amb el paper com a protagonista es pot veure tant en una de les parets laterals, però també en un petit finestral i en una torreta davant de la façana principal.
Aura Gumà comentava que ella ja acostuma a treballar amb paper, i que en aquesta ocasió quan va rebre la proposta va tenir clar què fer després de parlar amb la conservadora el Vinseum. El dibuix que serveix de patró ha sortit d’una mostra de papers que es va recuperar de la Casa Amiguet, i que seria més o menys del 1800.

La voluntat amb la seva instal·lació és fer visible el que ja està desapareixent. En aquest cas simbolitzat per el dibuix del paper que desapareix sota el paper d’or.

La instal·lació es pot veure durant el proper mes a l’exterior de Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: