Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre la convocatòria per als cursos de formador en cava que organitza l’Institut del Cava

L’Institut, amb el suport del Consell Regulador del Cava
organitza 2 cursos de Formador en Cava dirigits a formadors del sector del vi. El primer curs s’organitzarà del 2 al 5 de setembre i el segon del 16 al 18 de setembre.

Els cursos estan dirigits a formadors del sector del vi i tenen com a objectiu ampliar els seus coneixements en Cava, de manera que puguin posteriorment aplicar-los en la seva vida professional i com a suport en la difusió de la cultura del Cava. La formació es va iniciar en 2011 i fins a la data, s’han acreditat 39 formadors. Com a resultat, més de 3.000 alumnes d’Escoles d’Hostaleria i professionals estan rebent formació en Cava.
Els cursos s’imparteixen a Sant Sadurní i voltants. Tenen una durada de 3 dies i compten amb la participació de ponents especialitzats en viticultura, enologia i tast del Cava. El programa inclou visites a la vinya, cellers i laboratori, a més de degustacions de mosts en procés de fermentació i un taller pràctic de maridatge.
Cada curs està limitat a un màxim de 10 participants. Un cop tancat el termini de convocatòria, es procedirà a la selecció dels candidats a partir dels currículums rebuts. La data límit d’enviament de les sol·licituds de participació és el 25 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: