Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sala i Martin apel·la a la renovació, el treball en equip, la innovació i creure en l’ADN per assolir l’èxit

Amb un Auditori completament ple, l’economista Xavier Sala i Martin ha protagonitzat aquest matí l’obertura del cicle Desenvolupa’t, en el marc de les Fires de maig. Sala i Martin ha exposat als assistents la conferència “Com capgirar una empresa, una marca o un negoci 180 graus amb èxit” basant-se en la seva experiència personal com a membre de la junta directiva i president de la comissió econòmica del Futbol Club Barcelona.

L’economista ha explicat que el Barça de Guardiola va fer un canvi de xip un dia abans del 2 de maig del 2009, quan es va enfrontar al Real Madrid i el va guanyar 2 a 6. A partir d’aquí, Sala i Martin ha desgranat el que per a ell són les claus per assolir l’èxit: creure en el teu ADN, innovar, un equip que funcioni i renovar, encara que sigui a costa del teu producte estrella.

Després de l’èxit de públic aconseguit amb les anteriors edicions del Desenvolupa’t, el Servei de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca organitza per quart any aquest cicle de conferències en el qual participen ponents de diferents àmbits amb l’objectiu d’aportar optimisme i il·lusió a professionals, empresaris i emprenedors, davant la situació actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: