Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull diu que la bona gestió econòmica és clau per garantir els serveis i es compromet a posar en marxa una “Oficina Jove”

Davant del centre sociosanitari Ricard Fortuny, l’alcaldable de Convergència i Unió ha dit que “la bona gestió econòmica que s’ha fet des del govern municipal ha permès garantir tots els serveis socials i, en algun cas, ampliar-los, tot i la crisi econòmica”.

En aquesta línia, l’equip convergent ha presentat diverses propostes, entre les quals destaquen garantir la posada en marxa del segon ambulatori, ampliar la línia del bus urbà, exigir més recursos per a l’Hospital Comarcal i el Ricard Fortuny i continuar treballant perquè Vilafranca tingui places suficients i de qualitat a les llars d’infants. En el cas del nou ambulatori, Regull ha explicat que s’hi farà un aparcament que no estava previst al projecte inicial.
Una altra proposta dels convergents és la nova “Oficina Jove”, que seria d’execució imminent. Estarà al carrer de la Fruita i serà un espai d’assessorament, formació i informació per a joves. Per altra banda, també s’està treballant en el nou espai per a joves del mercat de la Pelegrina.

Regull ha explicat que l’espai de l’antic mercat ja s’ha netejat i que s’hi ha fet un estudi de les estructures. El següent pas és posar-lo en funcionament.
L’alcaldable de CiU també ha parlat de l’escola Arsenal dient que apostaran per aquest equipament, que s’ha sotmès recentment a una ampliació i ha d’afrontar una nova fase d’obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: