Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV han fet un seguiment exhaustiu de la nit electoral

La ràdio i la televisió de Vilafranca van oferir ahir un directe especial per seguir la nit electoral.

Als estudis centrals, el cap d’informatius Josep M. Soler va conduir una tertúlia acompanyat de Jaume Rafecas, Cati Morell i Isidre Also. Mentre que a les seus de tots els partits que es presentaven als comicis i a l’ajuntament de Vilafranca com a central de dades hi havia equips desplaçats per copsar l’ambient i les primeres reaccions davant dels resultats que s’anaven coneixent.
El programa especial va permetre aportar els resultats no només de Vilafranca, sinó també de la resta dels municipis de la comarca amb gràfics actualitzats a mesura que anaven arribant noves dades.
Paral·lelament, tant la jornada com el programa van ser seguits a través de les xarxes socials.
La setmana vinent, el programa El Reportatge de Penedès TV recollirà alguns dels moments que es van viure mentre els professionals de la ràdio i la televisió cobrien la nit electoral. El programa es podrà veure dilluns a tres quarts de quatre i dimarts a dos quarts de quatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: