Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV faran un seguiment de la jornada electoral amb especial atenció a la nit de resultats d’aquest diumenge

Aquest diumenge 24 de maig és el dia de les eleccions municipals del 2015 i Ràdio Vilafranca i Penedès TV tenen previst fer un seguiment de l’evolució de la jornada durant el matí i oferiran un programa especial per conèixer els resultats a la nit.

Durant el matí a Ràdio Vilafranca s’aniran fent diferents connexions en directe per fer el seguiment de les incidències i l’evolució de la jornada. A les dues del migdia tan l’emissora municipal com Penedès TV oferiran un informatiu especial amb les notícies més destacades de la jornada i el vot dels sis candidats vilafranquins. També s’aniran donant dades de participació.
La màxima atenció se situarà en el programa especial de seguiment dels resultats que oferiran conjuntament la ràdio i la televisió i que començarà a tres quarts de vuit del vespre i que comptarà amb la participació de tres tertulians que valoraran l’evolució de la jornada i amb connexions en directe a les sis seus dels partits que concorren a les eleccions a Vilafranca. També es conectarà amb l’ajuntament per conèixer la última hora del recompte electoral i s’anirà oferint dades dels resultats a la resta de municipis de la comarca de l’Alt Penedès. Podreu seguir també els resultats per les xarxes socials amb l’etiqueta #municipalsvfp

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: