Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Preinscripcions a les llars d’infants de Gelida fins el 15 de maig

L’oferta educativa consta de 56 places per a infants de 4 mesos a 3 anys entre els dos centres de Gelida: la llar d’infants El Cérvol Blau i El Montcauet.

Les preinscripcions s’han de formalitzar des d’avui i fins al divendres 15 de maig de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament. L’horari és de dilluns a divendres, de 8 del matí a 2 del migdia, i dijous a la tarda de dos quarts de 5 a les 7.

Des de l’ajuntament recorden la importància de preinscriure’s per millorar l’organització del servei i garantir la disponibilitat de la plaça. També recorden que tant la informació com els fulls informatius on es detalla tot el procés es poden trobar al web municipal, www.gelida.cat.
El 26 de maig es publicaran les llistes amb el barem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: