Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pere Regull ha presentat un programa electoral amb més de 100 propostes per continuar treballant per Vilafranca

Pere Regull ha presentat un programa electoral amb més de 100 propostes per continuar treballant per Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca i candidat de CiU, Pere Regull, ha presentat aquest dilluns a l’auditori del Vinseum la llista i el programa electoral amb el qual es presentaran a les pròximes eleccions municipals.

Davant d’un auditori que s’ha quedat petit, Pere Regull ha començat explicant l’obra de govern que han estat fent aquests últims quatre anys i, tot seguit, ha anat desgranant les propostes del programa electoral pels pròxims anys.
Regull, a través d’un audiovisual, ha explicat la tasca que s’ha fet aquests últims 4 anys en el camp social, econòmic, comarcal, educatiu, turístic i de gestió. Ha destacat que Vilafranca ha reduït el deute més de 5 milions d’euros, té la mitjana de l’IBI més baixa de les capitals de la província. També ha assenyalat que més de 1200 persones han rebut ajuts econòmics per l’escolarització, 727 persones gaudeixen d’un servei gratuït de teleassistència i s’ha obert un Rebost Solidari, per posar alguns exemples. Aquests 4 anys, pel cap de llista convergent, s’ha fet molta feina, malgrat ensopegar de ple en la crisi econòmica, i ha destacat que és important que el govern municipal tingui clar el model de ciutat pel qual es treballa.

A més, segons Regull, en aquests últims anys s’ha situat Vilafranca al mapa. A través de l’ampli suport que s’ha donat des de l’ajuntament a Fires, Festes i Festival o gràcies a la Capital de la Cultura Catalana 2015.

Regull ha presentat detalladament el programa electoral pels 4 anys vinents. I ho ha fet en 7 blocs, Una Vila per a totes les persones, Un Ajuntament transparent, Una Vila atractiva per a la inversió, Una Vila amb turisme de qualitat, Una Vila cívica, Una Vila per viure i Una Vila capital de comarca.
De cada bloc ha anat desgranant les diverses propostes i ha anunciat que les anirà explicant amb més detall al llarg de la campanya. Ha apuntat , per exemple, les obres d’ampliació de la Biblioteca Torras i Bages, el reforç a les llars d’infants, l’escola de música i l’escola Arsenal. També ha afegit que en el proper mandat Vilafranca tindrà estudis universitaris.

Regull també ha aprofitat l’acte per presentar els membres de la candidatura de manera individual. Ha destacat la formació dels components de la candidatura que vol ser una mescla d’experiència i renovació. Tots els membres de la candidatura ocupen o han ocupat càrrecs de responsabilitat com a membres de les diverses juntes directives d’associacions i d’entitats de la vila.

CiU

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: