Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 450 infants de sisè de les 10 escoles de Vilafranca ofereixen les dues cantades dins del projecte Cantània

Sota el títol de “Al bell mig de la terra”, els alumnes de sisè de les escoles Baltà Elias, Dolors Piera, Pau Boada, Col·legi Sant Josep i Col·legi Sant Ramon de Penyafort han ofert aquest dijous la primera de les dues cantates que han estat assajant des de principi de curs participant el la 25ena edició del Memorial Josep Anton Casas de Música a l’Escola.

Una activitat que es fa també en col·laboració amb l’Auditori de Barcelona.
En les dues sessions els nois i noies estaven acompanyats d’un narrador i un baríton que conduïen la història, i amb música directe. La coordinadora de Cantània a Vilafranca, la Sara Maraver, explica que des de l’octubre han estat treballant. Els professors de música han assistit a tres sessions formatives i després ho han aplicat a les escoles.

A les escoles la feina s’ha fet amb un cd, però a l’Auditori i davant de les seves famílies, els joves cantaires estan acompanyats d’una orquestra i han de seguir les indicacions del director. Això, i haver de cantar en un espai gran com l’Auditori és el que més els impressiona.
Com dijous, també divendres s’omplirà l’Auditori per tal que familiars dels cantaires gaudeixin de l’espectacle. Divendres és el torn de les escoles Cristòfor Mestre, Estalella, Mas i Parera, Sant Elias i Montagut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: