Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 120 científics de tot el món, experts en enologia i vinicultura assisteixen demà al 33è Congrés Internacional del Cava

El Consell Regulador del Cava impulsa juntament amb la Universitat Rovira i Virgili el 33è “Congrés Internacional del Cava: Challenges 2015”, que tindrà lloc demà al matí a la seu de la Confraria del Cava.

Aquest congrés coincideix amb la reunió que celebra la xarxa de centres de recerca i formació Oenoviti Internacional, els dies 21 i 22 de maig a Barcelona, liderada per la Universitat de Bordeus.
Al congrés hi participen més de 120 especialistes de països com Alemanya, Argentina, Austràlia, França, Itàlia, Eslovènia, Estats Units o Turquia, a banda d’un destacat grup d’espanyols.

Els principals objectius del congrés són promoure l’intercanvi de coneixements i experiències pel que fa al vi escumós, a més de donar suport a una de les majors xarxes internacionals de recerca i formació en enologia i viticultura i contribuir al desenvolupament de l’excel·lència educativa a nivell internacional.

El Congrés Internacional del Cava, que tradicionalment se celebrava durant la Setmana del Cava a l’octubre, se celebrarà a la seu de la Confraria del Cava de 9 del matí a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: