Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’etiqueta #municipalsvfp va ser Trending Topic a Twitter en l’àmbit de les comarques de Barcelona amb gairebé 1.500 missatges

L’etiqueta #municipalsvfp va ser Trending Topic a Twitter en l’àmbit de les comarques de Barcelona amb gairebé 1.500 missatges

El debat va tenir un ampli seguiment a les Xarxes Socials, especialment a través del Twitter. A banda de les preguntes adreçades als candidats, molts usuaris van comentar el debat fent servir l’etiqueta #municipalsvfp

El tema va arribar a ser Trending Topic dins l’àmbit de Barcelona i un cop acabat el debat apareixia en el número 5 del rànquing amb prop de 1.500 piulades. Aquí hem fet un petit resum d’alguns dels missatges que van enviar els usuaris amb l’etiqueta #municipalsvfp durant la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: