Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les tertúlies filosòfiques centraran el debat de dijous en la incògnita de si existeix una filosofia catalana

Després del darrer debat sobre el valor de l’art en què Ignasi Roviró, Xavier Bassas i Oriol Pi de Cabanyes van endinsar als assistents a les tertúlies en les tendències i corrents de la teoria de l’art a Catalunya, dijous vinent, també al Claustre de Sant Francesc, tindrà lloc la quarta sessió d’aquest cicle.

Sota l’epígraf Una filosofia nacional? els ponents Joan Cuscó, Anna Punsoda i Xavier Serra s’enfrontaran a un dels reptes centrals de tota cultura: definir el tret o trets, si existeixen, que identifiquen la cultura catalana, i en cas que sigui una realitat, descobrir si té un rerefons filosòfic, o només polític o emocional. D’aquest debat penjarà la qüestió de si té consistència teòrica o no parlar d’una filosofia catalana.
La tertúlia, que és oberta al públic, tindrà lloc a les set de la tarda i serà retransmesa en directe per Ràdio Vilafranca i en diferit per Penedès TV.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: