Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les CUP de l’Alt Penedès denuncien l’ús partidista del CCAP i es comprometen a eliminar els càrrecs de confiança

Les CUP de l’Alt Penedès denuncien l’ús partidista del CCAP i es comprometen a eliminar els càrrecs de confiança

Els exconsellers comarcals de la CUP, Xavi Navarro i Ramon Carbonell, denuncien que al Consell Comarcal no es fa política i lamenten que la bona feina que fan els seus treballadors es vegi entorpida per polítics i “enxufats”.

La CUP va entrar al Consell Comarcal per primera vegada el 2011 i fent balanç afirmen que el que més els va indignar només arribar va ser el nomenament del gerent a dit, incomplint el Reglament Orgànic Comarcal. També critiquen el nomenament de dos coordinadors per cadascun dels partits al govern, CIU i ERC, i un per al PSC. En total, diuen, entre tots paguem 108.000 euros anuals en càrrecs de confiança.
Navarro denuncia que el Consell Comarcal s’ha convertit en un espai per col.locar militants dels partits de govern perquè facin carrera.

Si en el proper mandat les CUP tenen prou força al Consell Comarcal es comprometen a no acceptar i denunciar la presència de càrrecs de confiança, a modificar el Reglament Orgànic Comarcal per tal que el nomenament del gerent es faci per concurs públic i de mèrits i a dotar les entitats d’una participació més activa.

Les CUP lamenten que en aquests 4 anys han trobat a faltar un debat real i la participació activa del Consell en qüestions com l’impuls de la Vegueria o l’enoturisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: