Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’enganxada dels primers cartells ha iniciat oficialment la campanya electoral per a les municipals del 24 de maig

Un ambient festiu i un temps immillorable van acompanyar als 6 candidats i als seus equips, militants i simpatitzants en aquest acte clàssic i simbòlic, com és l’enganxada dels primers cartells pels carrers del centre de Vilafranca.

Pere Regull es presenta a la reelecció amb un eslògan que diu “El teu alcalde”. CiU va començar la campanya a la plaça del Penedès, on Regull, destaca que en aquestes eleccions Vilafranca s’hi juga escollir un equip que pugui fer una bona gestió de la ciutat.

El candidat de CiU recorda que les eleccions són municipals i per tan hi ha en joc els interessos dels vilafranquins, que no s’han de barrejar amb altres interessos generalistes. Regull planteja com a reptes pels propers quatre anys reforçar el projecte de l’enoturisme, la urbanització de la llosa de les vies del tren, equipaments de sanitat i treballar per la sortida de la crisi, generant ocupació.
Per la seva part el candidat del PSC, Francisco Romero, també a la Plaça Penedès, no només s’acompanyava dels membres de la seva llista sinó que comptava amb el suport de socialistes històrics a la vila com els exalcaldes Fèlix Sogas i Marcel Esteve. L’eslògan de campanya és “Progrés per Vilafranca” i l’objectiu treballar no només per resoldre les necessitats que ha generat la crisi sinó per progressar cap al futur.

El candidat socialista recorda que sempre han tingut una actitud positiva per la governabilitat i que treballaran per col.lectius especialment afectats per la crisi com els joves, els aturats o per facilitar l’accés a l’habitatge.
La CUP va iniciar la campanya a la Placeta de Santa Maria amb un mural amb l’skyline de Vilafranca sobre el qual van projectar un vídeo recollint alguns moments del ple municipal tensos amb el govern.
La CUP presenta diversos cartells de campanya, sense la imatge del candidat, i amb un seguit d’eslògans que se sintetitzen amb “Capgirem Vilafranca”.

El PP va iniciar l’enganxada de cartells a l’avinguda de Tarragona, prop de la rambla. Cartells genèrics del PP, sense la imatge del candidat, Josep Ramon, que explica que el seu objectiu és treballar per la millora de Vilafranca des del punt de vista pràctic.

L’eslògan dels populars és “Per una Vilafranca millor” i els seus objectius electorals són els de revalidar els actuals dos regidors.
D’altra banda Vilafranca en Comú va enganxar el primer cartell al carrer Indústria, a prop de la Plaça de Sant Joan.

El cartell mostra una imatge de la façana de l’ajuntament i presenta l’eslògan “La Vilafranca que volem la farem en comú”. El candidat, Ramon Arnabat, insisteix en la necessitat de canviar les coses per fer participar a la gent de les decisions polítiques.

I ERC va començar la campanya a la Rambla de Sant Francesc, amb Mònica Hill acompanyada del seu equip que l’envoltaven amb cartells i pancartes. L’eslògan és “La Vilafranca que vols” i Mònica Hill assenyala que Esquerra és la força política que pot garantir un canvi a l’ajuntament de Vilafranca cap a les polítiques d’esquerra i amb un marcat to independentista.

Hill assenyala que treballaran per la regeneració democràtica, la transparència i la participació.
L’enganxada dels cartells ha iniciat oficialment la campanya que segur serà intensa per les sis propostes polítiques que concorreran a les eleccions del proper 24 de maig a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: