Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès ha registrat a l’abril una caiguda de l’atur de 247 persones en relació al mes anterior

La dades relatives al registre d’aturats a la comarca de l’Alt Penedès del darrer mes d’abril són bones, si es té en compte que suposen un descens important respecte al mes anterior i també una baixada notable en termes interanuals.

En concret al conjunt de la comarca a l’abril d’aquest 2015 hi ha 8.136 aturats, una xifra que continua sent molt elevada però que suposa una reducció de 247 aturats respecte al mes de març. A Vilafranca hi ha 3.560 aturats, 118 menys que al març. A Sant Sadurní hi ha 27 aturats menys amb un total de 721 persones, a Gelida la baixada és de 10 persones amb 527 aturats i als Monjos la reducció en el darrer més ha estat de 16 persones, amb un total de 637 aturats registrats.
En termes interanuals les xifres són també positives. De l’abril de 2014 a l’abril de 2015 l’atur a l’Alt Penedès ha baixat en 591 persones, i a Vilafranca s’ha reduït en 241 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: