Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament implica els cellers per decorar les rotondes de Vilafranca amb motius vitivinícoles

L’Ajuntament implica els cellers per decorar les rotondes de Vilafranca amb motius vitivinícoles

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca continua amb la idea de reforçar la identitat vitivinícola de la ciutat a través d’elements decoratius urbans. Per això ha demanat la col·laboració dels cellers vilafranquins i els ha proposat cedir-los les rotondes perquè hi facin una intervenció decorativa o artística i així les embelleixin.

Segons l’alcalde, Pere Regull, d’aquesta manera s’aconsegueixen varis objectius: que el sector privat s’impliqui en la construcció de la identitat vitivinícola de Vilafranca, que els espais de les rotondes estiguin adequats i, de retruc, la ciutat estigui en millors condicions, i que millori la senyalització un cop es popularitzin els noms de les rotondes segons el celler que hi ha intervingut.

De les 27 rotondes que hi ha a Vilafranca, els cellers intervindran en entre 8 i 10, a falta de tancar els detalls del projecte. Serà l’escola municipal d’art, l’Arsenal, l’encarregada de coordinar els treballs.

L’Ajuntament, a banda de la cessió dels espais, es farà càrrec del manteniment. Els responsables municipals esperen que el projecte estigui del tot definit aquest estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: