Dijous, 26 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat l’acord de condicions dels funcionaris i el conveni col·lectiu del seu personal laboral

L’aprovació per unanimitat de l’Acord de condicions dels funcionaris i del Conveni col.lectiu del personal laboral va ser el punt més destacat dels aprovats en el darrer ple ordinari d’aquest mandat municipal a l’Ajuntament d’Olèrdola, celebrat dimecres passat, abans de les eleccions municipals.

El ple va ser seguit per una àmplia majoria de la plantilla de l’Ajuntament d’Olèrdola. Molts d’ells lluïen adhesius amb el lema “Els acords es respecten”. Salvi Vendrell, representant dels treballadors funcionaris de l’Ajuntament, indicava en acabar el ple que l’acord era positiu, però assenyalava que al final del procés negociador les reaccions del govern s’havien vist condicionades per aspectes “suposadament tècnics” que no els havien acabat de convèncer, quan ja s’havia tancat un acord inicial.

El ple també va aprovar, amb el vot favorable d’ApO i l’abstenció de CiU, una nova ordenança reguladora de guals i entrades de vehicles, que recull allò que en la pràctica ja venia fent l’Ajuntament. Amb el vot favorable dels dos grups, també es va aprovar una modificació de pressupost que permet que els treballadors cobrin una quarta part de la paga extra de Nadal de 2012 que va retallar el govern de l’Estat.

La sessió també va incloure un emotiu comiat que el grup d’Alternativa per Olèrdola va oferir a Joan Forns i a Josep Tort, que deixen la primera línia de la política municipal després d’haver estat 12 anys a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: