Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupament Escolta de Vilafranca torna a muntar el CAN 60 obert a tota la canalla de la vila

L’Agrupament Escolta de Vilafranca torna a muntar el “Can 60”, enguany serà el dissabte 6 de juny de cinc a set de la tarda al parc Tívoli.

Per aquelles persones que no hi han assistit mai, el Can 60 és una iniciativa oberta a la vila que s’organitza des de fa anys i que consisteix en diverses activitats dedicades a tots aquells infants i famílies que hi vulguin participar. Els mateixos caps i del cau son els encarregats de dirigir les activitats i després hi ha berenar popular per a tothom. L’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix organitza el Can 60 per donar a conèixer la seva activitat a tot Vilafranca i per a transmetre els valors que treballen en el seu dia a dia. Valors com l’autosuficència, el treball en equip i la voluntat de millorar com a persona en l’entorn que ens envolta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: