Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del Terraestelada portarà a Vilafranca la campana Llibertat aquest mes de juny

Les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana de l’Alt Penedès han preparat un seguit d’activitats aquest mes de juny per tal de celebrar la segona edició del Terraestalada.

En aquesta edició hi haurà actes a Guardiola de Font-rubí, a Les Gunyoles i a Vilafranca. Des de la territorial de Vilafranca, en Ramon Costa explicava que els actes es faran el dissabte 13 de juny, amb un programa que entre altres permetrà als assistents si volen fer sonar la campana Llibertat. Una activitat que ja volien fer l’any passat, però que el mal temps no va permetre dur a terme. En aquesta ocasió la campana sonarà amb diferents sons a mans dels assistents a la rambla de Sant Francesc.

Els actes del Terraestelada s’iniciaran el diumenge 7 de juny, a Guardiola de Font-rubí i finalitzaran el dissabte 20 de juny a Les Gunyoles, al municipi d’Avinyonet. En aquest cas està previst que hi participi el president de l’ANC, en Jordi Sánchez; amb el jutge Santiago Vidal i el president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont, en una activitat que s’anomena Converses Obertes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: