Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruta del Xató clou la temporada 2014/15 amb ganes de seguir creixent

Amb més de 70 restaurants implicats i 18 anys de vida, la Ruta del Xató està consolidada però continua interessant i atraient nous visitants a les comarques de l’Alt, el Baix Penedès i el Garraf.

La difusió d’aquesta temporada ha arribat a gairebé 3 milions de persones, la Ruta té més de 8.000 seguidors a les xarxes socials i les visites a la seva pàgina web s’han incrementat un 16%.
Aquest balanç es feia ahir en la cloenda de la temporada 2014/15, celebrada al Claustre de Sant Francesc a Vilafranca. En l’acte, l’Ambaixadora actual, Fina Puigdevall del restaurant Les Cols, va rebre el morter de la Ruta del Xató de record.

La prestigiosa xef d’Olot va explicar que l’experiència li ha agradat molt i que havia incorporat el xató als entrants del seu menú degustació.
La regidora de Turisme, Dolors Rius, va recordar que el vi és el vincle referent de les tres comarques, que estan integrades a la DO Penedès, i que la Ruta del Xató els permet reforçar aquesta identitat comuna i potenciar el turisme.

L’acte de cloenda de la temporada 2014-2015 de la Ruta del Xató, la proposta de turisme gastronòmic del xató de les comarques de l’Alt , el
Baix Penedès i el Garraf, va acabar amb un aperitiu maridat amb vins de la DO Penedès i amenitzat per un quartet de jazz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: