Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rehabilitació de Santa Maria i l’ampliació del Vinseum són prioritaris per al PP

A la plaça Jaume I, l’alcaldable del PP, acompanyat per el número 4 Jordi Bové, ha fixat dues inversions prioritàries per als propers 4 anys: Santa Maria i Vinseum.

Per als populars, la basílica és un dels edificis més emblemàtics de Vilafranca i cal actuar-hi per evitar que el seu deteriorament empitjori.
L’altra inversió prioritària per als populars és la segona fase de les obres d’ampliació i remodelació de Vinseum perquè pugui mostrar tot el seu potencial. Josep Ramon proposa aconseguir fons a través de subvencions estatals com l’1’5% cultural i també que l’Estat entri com a patró de la Fundació de Vinseum per tal de garantir la continuïtat de les inversions del govern central.

Quant a l’ampliació de la Torras i Bages o la construcció d’una segona biblioteca no es posiciona perquè creu que la decisió estarà subjecte a l’aportació de fons que facin administracions com la Diputació o la Generalitat.
Respecte al nou equipament per a joves que altres grups reclamen, el PP creu que és més prioritària la formació dual. Tot i això, proposa que
s’ubiqui a l’Enològica perquè disposa d’un gran espai desaprofitat.

Els populars insisteixen, una vegada més, que s’inverteixi en el manteniment de la via pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: